Gönderen Konu: MİLLİYETÇİLİĞİN ÇÖKÜŞÜ, ÜMMETİN DİRİLİŞİ !  (Okunma sayısı 9802 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
   Kandaşlarım sizlerle bana gelen bir iletiyi paylaşmak istiyorum.


MİLLİYETÇİLİĞİN ÇÖKÜŞÜ, ÜMMETİN DİRİLİŞİ!

--------------------------------------------------------------------------------

Milliyetçilik son iki asrın en büyük muibetlerinden birisidir. Arap, Kürt ve Türk Milliyetçiliği ümmeti parçalayan ve hiçbir anlamı olmayan saçmalıklardan ibarettir. Fakat bu anlayışlar özellikle Yahudilerin kışkırtmasıyla ümmeti parçalama noktasında kullanılmıştır. Allah'ın izniyel son asırda global olarak yükselen ümmetçilik şuuru bu saçma ve temelsiz ideolojinin temelini bombalamıştır. Afgan savaşı ve sonrasında değişen dünya dengeleri ile, sınırlar arkasına hapsedilen müslümanlar kendi dünyaları dışındaki müslümanları görebilme yeteneğine sahip olmaya başlamışlardır. Özellikle Sudan'da savaşan bir Arap, Bosna'da savaşan bir Afgan ya da Afganistan'da savaşan bir zenci; milliyetçiliğin ne kadar safsata olduğunu ortaya koymuştur. Bu kardeşlik, ancak İslam'la tesis edilebilir. Kavmi asabiyenin İslam'da yasaklanmış bir ameliye olduğu ortadadır. Ancak bunu bu yüzyılda pratize eden tek hareket El Kaide olmuştur. Bu sadece İslam memleketindeki milletelere özel değildir. El Kaide ruhu, İslami hareketi Paraguay'a kadar ulaştırmıştır. Komünist birlikleriyle birlikte müslüman olan İbrahim Cortez, ve diğer muhtediler İslam kardeşliğinin gerçek ruhunun nelere vesile olduğunu ortaya koymuştur. Artık ümmet millliyetçi pislikleri ümmetin içinden koparıp atmalıdır!

__________________
eğer müslümanlar zulüm altındaysa,eğer müslümanlar bir avuç kafir karşısında çaresiz kalıyorsa bu ancak sahtekarlar yüzündendir
çözüm İslam sancağı altında birleşip Allah yolunda her şeyden vazgeçip cihad etmektir.başkada kurtuluş yoktur bu ümeete
ya cihad şehadet zafer,ya zillet esaret ve lanet

   Kandaşlarım bu tür insanlara acıdığım kadar da iğreniyorum ve sözü size bırakıyorum...
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!

Çevrimdışı NTürk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 158
 En güzel sözü zaten imzanızda söylemişsiniz.Biz bu boş lafları asırlardır dinliyoruz.Nerede Çanakkale'de bizi arkamızdan vuran din kardeşlerimiz nerde yine aynı savaşta bizim için çarpışan Gagauz kardeşlerimiz?Ne oldu din kardeşliğine?Onların din kardeşliği bir kaç kuruşa satılıktır,bizim davamızı değil parayla kanımızla bile yüreklerden sökülemez.
 Yok mu bu sahtekarlara inananlar?Elbette var ama dediğim gibi onlarda satılık...
HARAY HARAY MEN TÜRKEM!!!

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
Ümmetçilik demek,arapçılık,arap milliyetçiliği demek. Telaferde,Kerkükte Türk soydaşlarımız katledilirken kimsenin sesi çıkmıyor.Kuzey Kıbrıs TÜRK cumhuriyetini hangi arap devleti tanıdı?
Asırlarca arapları koruduk.Onlar ne yaptı? Bizi arkadan vurdular?Yeter artık!!! Pis arapları istemiyoruz.  TTK.
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı ATİLLA-TORUNU

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 133
  • тєηgяi_кυят || α∂šız ||
Bu beynini araba dölletmiş olan soysuz devşirme p.çine sormak lâzım???

Madem Ümmetçilik yükselişte...Filistin niye her gün cihad(!) ettiğini söylediği hâlde başarıya ulaşamadı???Neden Müslüman ülkeler Filistin'e bir yardımda bulunmuyor....

Bilindik fasa fiso...Toplumu galyana getirme çabası...İnsanların dinsel güdülerini ateşleyerek ümmetçilik dedikleri lâğım çukurlarına çekme çabası...Ama bilinçli bir TÜRK evlâdı bu tür acıtasyonları yüzyıllardır görüyor....Geçmişini bilerek Geleceğe bakar ise eğer bir TÜRK;bu kevaşe tohumlarına en ağır silleyi vuracaktır....

Tanrı belâsını versin bu tür yobazların...

Bu soysuz p.çlere inanan veyahut şekil olarak inanabilecek tek ideoloji;ülkücülüktür...
Tekbirlerleee şehit mitinglerinde boy gösterirler...Miting bittiklerinde yine kevaşe sevgililerinin tutarlar ellerini giderler bir kafeye....Öp,koklaş vs....Ülküsüzlük insanı boşluğa iter...

Bizler bizi biliyor ve bizler bizlerin bilincindeyiz...Ötekiler bizim farkımızda...O hâlde...

Ulu Tengri TÜRK Urugu'na Kut versin....Böylesi p.çlerle döğüşme kuvveti ve cesareti versin..

Esen Kalınız.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ümmet de neymiş?

Çevrimdışı SelmaUlusal

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 70
  • "Ben Bir Türk'üm, Dinim, Cinsim Uludur!!!!!...."
Milliyetçiliğin insanın yaratılışından bu yana var olduğunu bilmeyen ve  gereksiz konuşmuş bir kişinin saçmalıkları gibi geliyor bana ciddiye bile almamak gerek....  :wink:
Israrla Girmeyin Soy Sop Faslına İtse İt, Kurtsa Kurt Nasılsa Döner Aslına; Çünkü İt Eniği İt, Kurt Balası Kurt Olur!!!!!

Bellidir yol, bellidir yön
Bellidir sağ sol, arka ön
"Ey Türk  titre kendine dön"
Denildiği gün vaktidir....

Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
Selma kandaşım bu konu üzerinde durulmalı diye düşünüyorum. Biliyorsun ki bir çok şeye birlikte şahit olduk ve hala daha ümmetçilik başlığı altında milletimizin nasıl beyinleri yıkanmakta görüyoruz. Türk milleti inançlıdır. Bunu kullanıyorlar işte… Türk milletinin inançlarını kullanıyorlar. İnanç deyinde ben sadece dini almak istemiyorum. Günlük hayatımızda birçok şey değiştiriliyor. Örf ve adetlerimiz yozlaşıyor. Hani diyorlar ya; “Peygamber efendimiz şöyle yapmış, sahabeler böyle yapmış, yapalım bunları sevaptır.”  Günlük yaşantımız böyle yozlaşıp gidiyor. Ne biliyor peygamber öyle yapmış! O gün kim vardı yanında? İnsan… Eh onlar gibi düşünecek olursak insana pek inanılmaz, nefis girer işin içine.. Kendileriyle böyle çelişiyorlar. Neyse, sözüm odur ki; bu ümmetçilik rolü yapan ve milletimizi yozlaştıranlar gittikçe artıyor. Bir gün bunun faturası Türk milletine kesilecek. Onları yok sayamayız!


Madem Ümmetçilik yükselişte...Filistin niye her gün cihad(!) ettiğini söylediği hâlde başarıya ulaşamadı???Neden Müslüman ülkeler Filistin'e bir yardımda bulunmuyor....


ATİLLA-TORUNU kandaşım; Filistin ancak komünistleri besler, terör eylemlerini destekler. Cihat anlayışlarında bu vatandaşların; komünizm gibi dini kabul etmeyen, inançsın insanlara silah eğitimi ver mi diyor? Sonra gel de ki biz müslümanız, kardeşiz. Bir de Kerkük’ü hatırlatırım. Oradaki kandaşlarımı öldüren sadece amerika mı? kürt mü? O ümmetçi müslüman yaratıklarda benim kandaşımın kanını döküyor. Hepsine acıyorum. Ezik olmak nasıl bir duygu Tanrım bana tattırmaz. O insancıklar kimdir ki? İlteriş9 kandaşım güzel bir soru sormuş. Eğer ümmet, ümmetçilik hakkın da bilgileriniz var ise bizimle paylaşırsanız sevinirim. Onlar kim (!)bilmek isterim.

Esen kalmanız dileğiyle..

TTK !!!
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!

Çevrimdışı SelmaUlusal

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 70
  • "Ben Bir Türk'üm, Dinim, Cinsim Uludur!!!!!...."
Tuğçe, ciddiye almayalım derken...Biz bunların söyledikleriyle uğraşırken onlar atı alıp üsküdarı geçiyorlar...Evet ümmetçilik, peygamber sünneti diyerek davranışlara yön vermeye çalıştıkları doğru ama bizim yapacağımız şey ne peygamber sünnetine ne de milletin dini duygularına zarar vermeden, hassasiyetlere özen göstererek, tabi Türk Milleti'nin ırki ve karakteristik özelliklerini de göstererek doğruyu anlatmak... Milletimizi hepimiz tanıyoruz, hassasiyetlerini de biliyoruz, yaklaşımımız doğru olmalı, sevmesinler bizi önemli değil diyebiliriz ama bizim görevimiz Türk Milletini yüceltmekse onlara sahip oldukları yüce karakteri hatırlatmamız gerek...Anlatmak istediğim böceklerle, böcek beyinlerle vakit harcamayalımdır...
Kerkük, Musul, Doğu Türkistan olayına gelirsek o daha açıklı bir vaziyettir ki; oradakiler müslüman değil mi sorusu sorulur önce, ama bir yandan da Türk... oralardaki zulüm ve işkencenin sebebi önce Türk olmalarıdır....

esenlikler....
Israrla Girmeyin Soy Sop Faslına İtse İt, Kurtsa Kurt Nasılsa Döner Aslına; Çünkü İt Eniği İt, Kurt Balası Kurt Olur!!!!!

Bellidir yol, bellidir yön
Bellidir sağ sol, arka ön
"Ey Türk  titre kendine dön"
Denildiği gün vaktidir....

ilteris6

  • Ziyaretçi
bizim yapacağımız şey ne peygamber sünnetine ne de milletin dini duygularına zarar vermeden, hassasiyetlere özen göstererek, tabi Türk Milleti'nin ırki ve karakteristik özelliklerini de göstererek doğruyu anlatmak..

Ümmetçilerin amaçları belli.Türk kimliğini,Türk kültürünü yozlaştırarak Arap etkisi altında eritmek.Bunu elbette Arap milli dinini kullanarak yapıyorlar.
Peygamber sünneti denilen şeyler bir Türk gencini ilgilendirmemeli.Bunların tümü,ırkçılığı yok etmek,dünyada sadece Arap kültür hegomonyası yaratmak için icâd edilen şeylerdir.Türk genci,ırkına kan ve can veren Atalarının,Başbuğlarının yaptıklarını örnek almalılar.Bir Türkçü'nün amentüsü bu olmalı.

Ümmet dedikleri saçmalık,artık iyiden iyiye önemini kaybetmiş durumdadır.Dünya,ırklar ve kültürler mücadelesine sahne oluyor.Milletimiz bir an önce din kardeşliği saçmalığını bırakıp milliyetçi-ırkçı değerlerin önemini kavramalıdır.Bu harekete önayak olacak olacak olan kişiler de şüphesiz Türkçülerdir..

Çevrimdışı SelmaUlusal

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 70
  • "Ben Bir Türk'üm, Dinim, Cinsim Uludur!!!!!...."
Sayın İlteriş6, kusura bakma ama din kardeşliği ya da ümmetçilik yapalım değil sadece Türk Milletini Turan'a, birliğe inandırmak için, birliktelik sağlamak için hassasiyetlere önem veremeliyiz dedim, birlikte olmazsak nasıl Türkiye büyür Turan olur?
 Peygamber sünnetleri ile hareket edelim demedim. Peygamber sünneti, islamiyete inanmış herkesi ilgilendirir, müslüman olan bir Türk'ü de ilgilendirir...değil mi?.... Bunlar insanın inançlarıyla ilgili şeylerdir...müslüman olmak Turan'a engel değil...Söylediklerimi sentezçilik olarak algılamazsanınız sevinirim :wink:.
Yanlış da anlaşılmak istemem, her biriniz gibi benim için de en öncelikli olan Türk kandaşlığıdır, Türk Milliyetçiliğidir...

Esenlikler...
Israrla Girmeyin Soy Sop Faslına İtse İt, Kurtsa Kurt Nasılsa Döner Aslına; Çünkü İt Eniği İt, Kurt Balası Kurt Olur!!!!!

Bellidir yol, bellidir yön
Bellidir sağ sol, arka ön
"Ey Türk  titre kendine dön"
Denildiği gün vaktidir....