Gönderen Konu: EKONOMİDE K..RTLER  (Okunma sayısı 5801 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Otsukarcı

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
EKONOMİDE K..RTLER
« : 19 Mayıs 2008 »
Pkk ya daha doğrusu kürtlere vurulması gereken en ağır darbe ekonomide olmalıdır. Türkiye'nin en zenginleri listesinde % 70 kürtler varsa en büyük sıkıntı burada demektir. Silahlı mücadele parasal güç gerektirir. Özellikle bu kansızların yaptığı uyuşturucu, kadın ticareti gibi işlerin önüne geçilmeli ve yapanlar içerden çıkartılmamalı, bu pislik işlerle uğraşanların legal olan bütün işlerine ve mal varlıklarına devlet tarafından el konulmalı. Dışarıdan yapılacak bütün yardımların önüne geçilmeli ve alakası olanların canına ot tıkanmalı, pkk ya yardım ve yataklık yapanlar tespit edilerek gerekirse vatana ihanetten vatandaşlıktan çıkarılmalı.

Türkiye'de Türkler artık kendi zenginlerini yaratmalı. Bunun için üretimde Türkleşme, istihdamda Türkleşme, tüketimde Türkleşme olmalı. Bunun için Türk olan herkes bilinçlendirilerek, etnik kökeni Türk olmayan hiç bir kurum ve kuruluştan ihtiyaç karşılanmamalı, özellikle istihdam konusunda etnik özürlülerin önü kesilmeli.

Ekonomide bu saydıklarım başarıldığı takdirde kürt sıkıntısı çok büyük ölçüde halledilmiş olacak.

saygılar

Çevrimdışı yükselenkurt

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
Ynt: EKONOMİDE K..RTLER
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2008 »
 Helal olsun soydaşım bizi bilgilendirdiğin için bu kürtler yabancı ülkelerde Türk pasaportu kullanarak ülkemizi dolaysıylada Türkleri rezil ediyolar bunu yabancı kamouylalarına aktarmak lazım yada bütün illegal işere karışan tüm kürtleri vatandaşlıktan çıkartalım.

Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
Ynt: EKONOMİDE K..RTLER
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2008 »
Türkleri rezil ediyolar bunu yabancı kamouylalarına aktarmak lazım yada bütün illegal işere karışan tüm kürtleri vatandaşlıktan çıkartalım.

Çok güzel bir konu.Türk olmadıklarını bizler biliyoruz.Onlarda vatanımızda aynı görüşteler.Fakat yurt dışında bütün pis işlerin içinde birden Türk oluveriyorlar.Türkiyenin adına yakışır bir şekilde Türkiye de Türk'ten başkası olmasın.
Ayrıca ekonomik yönden güçlü olmaları, askerimize karşı onlara kurşun kazandırıyor.Bolu'da bir çok iş yeri var kürtlere ait olan.Hepsi zengin...Bolu böyleyse diğer illerimizi düşünemiyorum.Ekonomik acıdan ilk önce yurt dışında güçlenmişler.Dış ülkede yaşayan Türk olan veya Türkiyeyle alakası olan herkesten bir şekilde yararlanarak büyütmüşler.Diğer ülkelerde yaşayan kandaşlarımızdan kim bilir nasıl yararlandılar.Lanet ediyorum hepsine.
Elbet Türk'ün gücü her zaman ki gibi sizi yine bu alanda da yenecek..

TTK!!
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!

Çevrimdışı Altay-Turan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 150
  • Last Seljuk
Ynt: EKONOMİDE K..RTLER
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2008 »
Helal olsun soydaşım bizi bilgilendirdiğin için bu kürtler yabancı ülkelerde Türk pasaportu kullanarak ülkemizi dolaysıylada Türkleri rezil ediyolar bunu yabancı kamouylalarına aktarmak lazım yada bütün illegal işere karışan tüm kürtleri vatandaşlıktan çıkartalım.

Anda,

Diger bir basligin altinda'da bu konuya deginmistim; adam güney Erzurumlu, Pakistan'li suratli kürt, çikip "ben Dadasim" diyor, insanlar bizi Iran'li - Afgan'li falan saniyorlar Avrupa'da.

Öyle ki, Türkiye'yi bölme konusu açilinca, "ben Türk'üm" diyor, sonra bir kadina irzina geçiyor veya hirsizliktan paçayi ele verince, "Ben Türk'üm" diyor.
Bu, Turan yolunda'da bir engel; Orta Asya'li Türk'ler, bize, "Siz Orta Dogu halklariyla karismissiniz" diyorlar, o kekolari göstererek.

Sadece mide bulandirici.

TTK
Swords shine, Wolves guide,
Our horses were our brothers.
We destroyed together legions of Rome
We invaded Anatolia, we called it home

Our Culture is nature,
Our Religion is Sky.

Çevrimdışı Otsukarcı

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
Ynt: EKONOMİDE K..RTLER
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2008 »
Kandaşlarım,

Yaşadığım şehirde 15 yıl önce inşaatlarda amelelik yapan iki kıro günümüzde şehrin iki büyük müteahhiti. Bunları bu hale getirenler de, tabiri caizse üç kuruşun hesabını düşünerek kendi çoluk çocuğunun geleceğini ipotek altına alan bilinçsiz soydaşlarımız.

Yukarıda verdiğim örnekteki gibi yüzlerce örnek vardır diğer şehirlerde..

Özellikle tüketim ve istihtamda Türkleşmeye gidildiği zaman üretim noktasını ele geçirmek daha kolay olur düşüncesindeyim.

Çevrimdışı Mete Saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 147
Ynt: EKONOMİDE K..RTLER
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2008 »
Bunları bu hale getirenler de, tabiri caizse üç kuruşun hesabını düşünerek kendi çoluk çocuğunun geleceğini ipotek altına alan bilinçsiz soydaşlarımız.(Otsukarcı'dan alıntıdır)

Ters açıdan bakarsak; bunlara normal ücretler verilmiştir, ancak bu kırolar malzemeden çalmıştır.

Çevrimdışı hayalmisali

  • Türk ırkçısı
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 45
Ynt: EKONOMİDE K..RTLER
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2008 »
İşte bizlerin bu yüzden birbirimizle sürekli ilişki içinde olmamız gerekir andalar. Birbirimizi tanımalı ve alışverişlerimizi bile birbirimizden yapmalıyız. Batıda ekmek kapıları oldukça , onları oradan söküp atmak zor olacaktır.
Saygı ve Sevgilerimle.
T.T.K.
KANIN SON DAMLASINDAN ÖNCE , BEYNİN SON HÜCRESİNE KADAR MÜCADELE...

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: EKONOMİDE K..RTLER
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2008 »
Degerli Türkcüler,

Kürtlerin Anaparalari,uyusturucu saticiligi,Beyaz Kadin ticareti,Silah kacakciligi,Cek-Senet tahsilati ,Mafya isleri gibi yasal olmayan islerden kazanilan paralardir.Türkiye ve Avrupa piyasasi onlardadir.Zaman zaman,Türk hükümetlerininde bunlari destekledigini,bati Medyasi dile getirdi.

Bakanlik,Milletvekilligi yapan veya eskiden yapmis Kürtlerin Adi da cokca gecer bu gibi konularda.Bir diger gelir kaynaklarida Tarikatciliktir.Tarikatlarin tamamina yakini Kürt kökenlidir.

Actiklari isyerleri,Dükkanlar kendilerini kamufle etmek icindir.Yasadigim Alman Sehrinde,sözde Dönercilik yapan bir Kürdün Dükkanina Alman Polisleri baskin yapti,Üc Cuval dolusu Para ve bir Cuval dolusu Eroin ele gecirdi.Yolda görseydiniz bu Kürdü acir,Sadaka vermeye kalkardiniz birde.Dönercilerin %99 u ve Süpermarketlerin %90 i Kürtlerin,dolayisiyla pkk nin eline gecmis durumda halen.

Türkiyede de durum farkli degil.Nereye giderseniz gidin,kücük veya büyük isyerlerinin sahipleri Kürt cikiyor karsiniza.Eskiden bunlar pazarcilik felan yaparlar,kendilerinden olmayan pazarcilari tehditle uzaklastirirlardi,simdi isi büyütüp,Sirket düzeyine getirdiler.

Durum ortadadir.Kürtlerden neden kurtulmamiz gerktiginin gerekceleri cok fazladir.Ilk önce,Kürtleri dislayalim fikriyatini Irkimiza iyice islemeliyiz.Kesim cözüm ise Tecrittir.

Tanri Türkü Korusun




Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: EKONOMİDE K..RTLER
« Yanıtla #8 : 19 Mayıs 2008 »
Hangi tarih kitabina el atsam,iste Türkler,kendilerinden olmayan etniklere,hicbir zaman,ayrimcilik yapmamislardir,devlet yönetiminde,ekonomide,en yüksek mevkilere getirmislerdir,isin tuhafima giden tarafi,utanilmasi icabeden bu durumu,sanki cok iyi bir haltmis gibi,ballandira ballandira anlatmalari.Bazen kendi kendime,beyin cimnastigi yaparken,ister istemez söyle düsünüp,hayal kirikligina ugruyorum.Ya diyorum,gercekten bizden,adam cikmiyormu?70 milyon Türk´ün icinden,gürcüyü,basbakan,arabi,reisi cumhur,ve diger gayri Türkleri,devletin zirvesine oturtmak,bu milletin kanina dokunmuyormu? Krtlerin Türk ekonomisinde söz sahibi olmasi,bu milletin,izzeti nefsini rahatsiz etmiyorsa,düsmanlarimizin bizden daha basarili oldugunu teslim etmemiz gerekir,kürt´ü gebert,hakkini teslim et TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Mete Saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 147
Ynt: EKONOMİDE K..RTLER
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2008 »
Değerli kardeşlerim;
Durgunluğun yaşanmayacağı, zahmetsiz ve sıcak paranın döndüğü sektörler ağırlıklı olarak bunların elinde.(Sebze-meyve halleri,akaryakıt,<ki çoğu kaçak akaryakıtı karıştırıp satıyor>kuru gıda,  vb..) Bunlar yetmezmiş gibi, İstanbul'da Özel Halk Otobüslerinin hemen hepsini ele geçirmiş vaziyetteler. Şimdi soru şu: En donanımsız otobüs 250.000 YTL iken, bunlar nasıl alabiliyor. Cevabı basit: 1 kilo toz, 1 otoboz.

En büyük hatayı, ab.ye uyacağız diye, yumuşattığımız ceza sisteminde yaptık. Adamlar yakalansada 3-5 ay yatmaları karşılığında servet sahibi oluyor. (Kaldı ki cezaevleri zaten onların ikinci adresleri.) Ceza sistemimiz yeniden gözden geçirilmeli diye düşünüyorum. Saygılarımla