Gönderen Konu: Türk Kimliği tu kaka!  (Okunma sayısı 2806 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Türk Kimliği tu kaka!
« : 13 Nisan 2012 »
Sol liberallerin son oyunu:
 “Müslümanlar” ve “Türk milliyetçileri” ayırımı... “Müslümanlar” aslında Ermenileri kesmediler! Onlar komşularını korudular. Şu “Türk milliyetçileri” yok mu! Her şey onların başlarının altından çıkıyor.

O kadar tehlikeli bir oyun ki, içimize girmiş ur; “Müslüman-Türk” tefriki yapıyor. Bizim neo İslâmcılarımız sol liberallerin “hayran budalaları”!

Çünkü onlar Türk düşmanı oldukları için dünyaya rahat açılıyorlar; “dış güçler” ce ağırlanıyorlar, kitapları hemen yabancı dillere çevriliyor...

Vardır bunda bir “hikmet” deyip kuyruklarına takılıyorlar neo İslâmcılarımız.

Geçmişte yazmıştım, kitabın birinde de mukayyet: Batı Trakya’da bir Türk partisi yöneticisi bana “Caminin ön safında oturanlar Batı Trakya’yı Yunanistan’a teslim edenlerdir” demişti. Yunanistan hükûmeti “Türk”ü siler, “Müslüman”ı sahiplenir. Bu zamana kadarki kavga da bu yüzdendir.

Türkiye’yi bir başka ülke gelip işgal etse, camileri açık tuttuktan sonra sol liberallerin kuyruğundaki İslâmcı geçinenleri rahatlıkla avlar.

***

Halkım uyansın diye bu tefrikçileri, Türk düşmanlarını sık ele alıyorum. Acaba abartıyor muyum, diyorum...

Başkaları da yazıyorlar.

Geçen gün İkbal Vurucu’nun kitapları geldi... (Gençlik Kitabevi, Konya, 0332 353 62 27)
Bir kitabı “Nominalist Aydınların Soykütüğü -II -Türk Kimliği Ekseninde Bir Analiz” başlıklı... Altıncı Bölüm “Türk Kimliği Karşısında Doğallaştırılan Nefret Suçları (Ermeni Soykırım İddiası ve Hocalı Katliamı)”.

Bu başlığın da bir alt başlığı var: “Türk Kimliğine Yabancılaşmış Aydınlar”:
 “(Türk kimliği karşıtı) zümrenin en belirgin vasfı, Türk kimliğini bütün boyutlarıyla olumsuzlayan ve bu durumu kendileriyle sınırlandırmayıp bizatihi Türk toplumunun kendisinden de isteyen yabancılaşmışlığıdır.” (s. 77)

Şu tespit bir “görüntü” den çıkılarak yapılıyor; onun için gerçekçi:
 “Yeni seçkinlerin, Ermeni soykırımı iddiasını değerlendiriş biçimiyle Hocalı katliamının değerlendirişi arasındaki fark, Türklere karşı nefret suçunun tezahür ettiği noktayı gösterir.”

Daha önce benim delilleriyle ortaya koyduğum gibi İkbal Vurucu da aynı gerçekleri örnekleriyle vurguluyor. “Müslümanlar”ın içine sızmış “çaşıt” E. Mahçupyan’ı bu tip “aydın” a örnek gösteriyor.

***

Bugün Soner Yalçın’ın “Samizdat” ından hareketle yazacaktım. Soner Yalçın’ı tanımam. Hiçbir kitabını da açıp okumadım. Ama Samizdat’ı okuyorum. Neden? “Ergenekon” , “Oda TV” davaları ve mütemmim cüzlerini hakikaten bilmiyorum! Karşı iddiaları dinledik. Önceki gün de “Ergenekon” , “Oda TV” ve muadili davaların üzerine var güçleriyle gidenlerin üst yöneticileriyle beraberdim. Neden “taraf” olduklarını anlattılar. “Samizdat” ın karşısında Erkan Acar dostumuzun “Oda TV’nin günahları”na dair “Karanlık Oda” kitabı da elimde...
İki tarafın ne dediğini göreceğiz.

http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=22377
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.