Gönderen Konu: Ankara Üniversitesi DTCF'de Türkçü Öğrencilere Saldırı!  (Okunma sayısı 11279 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris6

  • Ziyaretçi
Değerli Türkçüler ;

Son günlerde haberlerden de bildiğiniz kadarıyla Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde kürtler iyice zıvanadan çıkmış durumdadırlar.Geçtiğimiz Cuma günü cuma namazından çıkmış okula gelmekte olan milliyetçi öğrenciye taşla saldırıda bulunan Pkk'lı grup,okulu birbirine katmış ve alenen kürtçü sloganlarla okulun huzurunu bozmuşlardı.

Bugün 3 Mart 2008 gününde de kütüphaneye ders çalışmaya giden 3 Türkçü öğrenciye 25 kişilik elinde demir sopalar ve zincirler olan Pkk'lı kürt grubu haince saldırıda bulunmuştur.Her ne hikmetse okulun bahçesinde çay içmekte olan ve kız öğrencileri kesmekte olan polisler olaya iş işten geçtikten sonra müdahale etmişler ve saldırgan kürt grubu olay yerinden uzaklaşmışlardır!

Başbuğ Mustafa Kemâl Atatürk'ün kurmuş olduğu Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'ni kürtçü militanlar kurtarılmış bölge haline getirmişlerdir.Okulda Türk öğrencilerin canı tehlikededir.Tanrıya şükür okuldaki bir grup Ülkücü-Milliyetçi öğrenci okul kafeteryasını elinde tutmaktadır.Her ne kadar Türkçüler olarak ülkücü kandaşlarımızla aramızda ideolojik farklılıklar olsa da okulun konumu itibariyle iş sağ-sol olayından çıkmış TÜRK - kürt olayına  -VATANSEVERLER- vatansızlar olayına dönmüştür.

Bizim de tanıdığımız bu 3 Türkçü öğrenci elbette sonuna kadar hukuki olarak uğraşacaklar.Ancak onların akan bir damla kanı yerde kalmayacaktır.Onların analarının bacılarının yaşadığı üzüntü vatanını milletini seven her Türk'ün acısıdır,davasıdır.Yıllardır kardeşlik edebiyatlarıyla Türk milletini sindirip pasifize edenlerin doğurmuş olduğu bilanço ortadadır.Okulda hiçbir önlem almayan ve Pkk'lı p... kürtlerin cirit atıp Türkçülere saldırmasına çanak tutanlar da pasifize edilmiş üniversitelerdir.Bu olay bir tek Ankara Üniversitesinde değil yurdun muhtelif üniversitelerinde yaşanmaktadır.Bugünkü elim olay sadece bir örnektir.

Ey uyuyan Türk milleti!
Ey dağda terörist arayan Ordum!
Ey kardeşlik edebiyatıyla kürt kardeşimizdir,Pkk kötüdür diyen zihniyet!

-Terörist dağda olduğu kadar üniversitede,şehirde!  Bunu er ya da geç anlayamazsanız bu milleti felakete sürüklemiş olursunuz!

Son olarak bizzat da tanıdığımız görüştüğümüz 3 Türkçü kardeşimize geçmiş olsun diyoruz.Ve yine son olarak ;

BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN KURDUĞU CUMHURİYETİ,ŞANLI TÜRK BAYRAĞINI,KUTLU TÜRK YURDUNU SON NEFESİMİZE KADAR MÜDAFAA EDECEĞİMİZE NAMUSUMUZ VE ŞEREFİMİZ ÜZERİNE AND İÇİYORUZ.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN!

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Değerli Arkadaşlarımıza geçmiş olsun diler..Elbet hesap sorulacaktır..!!

Merak etmeyin Andalar!!

TENRİ TÜRK'Ü KORUSUN!

Çevrimdışı Akhal Teke

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 68
Öncelikle geçmiş olsun.

Ardından diyeceğim şudur ki ;


Kürtler artık hadlerini zorluyorlar.Onlar bize saldırdığı halde biz bişey yapamıyoruz , bir karşı atağa geçemiyoruz geçersekde "suçlu" biz oluyoruz !  :x

Burdan devletemize bi sitem ediyorum !
Ortalığı ve gündemi karıştırıcaklarına , bulandırıcaklarına bu Kürtleri temizlesinler !

Kürtler yok olmadığı sürece bu kavga sürecektir ! sürdürülmelidir !

Tekrar geçmiş olsun , acil şifalar.


Gün gelir hesabını sorarız ! Türk'ün gazabı kötü olur bunu bütün cihan öğrendi bi bu maymun soyu öğrenemedi , bedelini ödeyecekler elbet birgün...
Türkler, Türkçülük ile güçlenecek, kurtulacak, ilerleyecek, yükselecektir.  -Hüseyin Nihal Atsız-

ilteris7

  • Ziyaretçi
Son günlerde iyiden iyiye zıvanadan çıkan it sürüsü ile bunlara cici çocuk muamelesi yapan fettoş security ve 68 kuşağı döküntüsü terör anarşist bölücü yardakçısı, kızıl artığı üniversite yöneticilerinin, birkaç gündür Ankara gündemini işgal eden  lakin Türkiyeli Satılmış Mütareke basınının pek alakasını celbedemeyen olaylardaki ihmalkar davranışları, tek kelimeyle Vatana ve Türk Milleti'ne ihanettir !

 Tek amacı okulunda eğitim görüp, mezun olup hayata atılmak olan silahsız Türk evladlarına sırtlan sürüsü gibi saldıran eniklerin cezaları kesilecektir, hukuki olarak hadisenin takipçisiyiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

 Üniversiteleri terörist yuvasına çeviren aciz yöneticiler ve Türk bayrağını yakanlara muz, çikolata dağıtan fettoş security unutmasınlar ki TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR ! SONSUZA KADARDA ÖYLE KALACAKTIR !

 Saldırıya uğrayan kandaşlarıma büyük geçmiş olsun. Hain saldırıya karşı kendilerini TÜRK'e yakışan şekilde kahramanca savundular, bir adım bile geri atmadılar. BAŞBUĞ ATATÜRK'e, ATSIZ ATA'ya layık çeriler, TÜRK EVLATLARI  olduklarını kanıtladılar. KANIMIZIN SON DAMLASINA, ÖLÜME KADAR BU KANDAŞLARIMIZLA BERABERİZ !


 BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU,
 KATILMAYAN KAÇAKTIR!
 YASAMIZDA YAZILI,
 HARPTEN KAÇAN ALÇAKTIR!

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN[/b]
[/size]


 

   

 

 
 

ilteris8

  • Ziyaretçi
Öncelikle Türkçü kandaşlarıma ve ailelerine geçmiş olsun diyorum.

Ankara gibi Türk Devleti'nin başkentinde bu tür münferit olaylar yaşanması, şahsımı fazlasıyla üzmüştür. Kürtçülerin Ankara gibi bir şehirde bu kadar teşkilatlanmalarına karşı, bu olaylara duyarsız olan polislerimize, her şeyde Atatürkçü kesilen ve bu olayda sessiz kalan yökçülere  ''Sizin yaptıklarınız Atatürkçülükle ve Türk Devleti ile ne kadar uyuşuyor?'' diye sormadan edemiyorum.

Biz bu yola imanımız ile çıkan gençleriz. Beynimizi kullandığımız kadar bileğimizide kullanmayı iyi biliyoruz. Bugüne kadar sessiz kalmamız, ülkemizin çıkarları ve geleceğimizi daha iyi görme adına idi. Biz, bu beklediğimiz süreçte gördük ki; ülkemizin çıkarları her ne olursa olsun, kürtler ve kürtçüler teşkilatlanmaya devam ediyorlar. Bu teşkilatlanma sürdükçe kürtçü bir ayaklanmanın provaları da devam edecektir. Bugün yaşanan münferit olayların ört-bas edilmemesi, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için öncelikle polisimizi ve askerlerimizi göreve çağırıyoruz. Duyarsız kalmaları halinde harekete geçeceğimizden de şüphe etmeyeceklerini biliyoruz.

Saygılarımla.

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
YÖNETİCİ NOTU : Türkçü Dernekler vardı. Sahip çıksaydınız, destekleseydiniz. O dernekler binbir imkansızlıkla Türkçü Mücadeleyi sürdürmeye çalışırken seyredenler, Hariçten gazel okumasınlar. Kendi davasına küçücükte olsa bir sahiplenme belirtisi göstermeyen kitlelerin, hiçbir konuda en ufak bir şikayete dahi hakları yoktur.


ilteris9

  • Ziyaretçi
Bre bu nice iştir? Bre bu ne nasıl olur? Burası nasıl bir ülke başkenti, nasıl bir üniversite? Nerede bu devlet, nerede güvenlik-kolluk güçleri? Bu tanımsız iğrenç sürü nasıl barınabilir? Bu ülkenin çocuklarına nasıl böyle yapılabilir?!?!?!?!

Daha da diyecek bir şey bulamıyorum.

Değerli kandaşlarıma, sevgili andalarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Sayin Yöneticiye,

Türkcülük Davasini Sahiplennme konusunda beni haksiz yere sucluyorsunuz.Kendi capimda,Yalniz Kurt gibi savasimi her zaman vermisimdir.Türk cevrem haricinde,Alman cevrem bile beni Türk Nazisi olarak bilir.Bir zamanlar,Alman sendikalarinca desteklenen,sendikalarda yuvalanan pkk lilari,imzalar toplayip,Türklerin sendika üyeliklerinden ayrilacagi tehdidiyle,sendikalardan uzaklastirdim.Pkk nin buradaki Seflerine karsi tek basina diklendim.
Bircok kisiyi Türkcü Fikriyata getirdim,halende getiriyorum.Türkiyedeki Türkcü Toplumcu Budun dernegi ile irtibatim vardi,Sonra bilinen nedenlerle onlar pasif duruma geldiler.Takdir edersinizki Yurtdisinda olupta Türkiyede Aktif olmak zor.Bizlerde Kavgamizi buralarda kendi capimizda vermeye ugrasiyoruz.Buna Alman medyasina yaptigim yorumlarida ekleyebilirim.Her ne kadar islerine gelmiyor ve yayinlamiyor olsalar dahi.

Saygilarimla

ilteris6

  • Ziyaretçi
Yalnız Kurt burada elim bir olay yaşanmış.Zaten hepimiz gerginiz.Farklı konulardan bahsetmene gerek yok.

Çevrimdışı NTürk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 158
Kandaşlarıma ve ailelerine geçmiş olsun diyorum.Bu kanı bozukların suyu iyice ısındı.Daha türban meselesini tartışan zihniyet bu vatanın özevlatları bir avuç çapulcuya karşı mücadele ederken nerdeler?Bütün kalbimle inanıyorum ki bunlar sadece karanlık ve geciken şafak bozkurt ulumalarıyla sökecek.Kandaşlarım damarımda ki asil kanın son damlasına kadar yanınızdayım.Tekrar büyük geçmiş olsun...
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN...
HARAY HARAY MEN TÜRKEM!!!