Gönderen Konu: Bugün Aldığım en güzel Haber.  (Okunma sayısı 4281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KızılbaşBozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
Bugün Aldığım en güzel Haber.
« : 03 Ekim 2017 »
4 Temmuz 2003 tarih'li Cuma gün'ünü hatırlayanınız var mı ? Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde Türk özel timinin başına Amerikan  askerlerince çuval geçirildiği tarih ,  Ulusal şerefimizin Tarihine  kara leke sürülmüştü  işte O gün  yaşım o dönem gençti 14 sene geçmesine rağmen ben unutmuyorum.

Ve O gün ısrar ile haberimiz yok ! diyen dönemin Irak Cumhurbaşkanı Talabani bugün kızıltamu'ya (Ataşçukuruna) ulaşmıştır.Ve yine ne hikmet ise dönemin Başbakanı ve şimdikinin Cumhurbaşkanı Talabani'nin ailesine ve kürt halkına Baş sağlığı dileklerini iletiyor.

Yıllar boyu Celal Talabani (itoğlu it) Türklerin ekmeğini yiyerek, suyunu içerek, ve Irak Türkleri tarafından büyütülerek, Kerkük Türk şehrinde eğitim görmüş  Irak Cumhurbaşkanı olmuştur.Bu mayası bozuk Türklerin  yaptığı iyiliklere nasıl karşılık vermiştir. ..?

Bunu da yazayım ..! İyi okuyun .

14 Temmuz 1959 tarihinde , Türklere karşı her türlü eylemlere katılan  Celal Talabani Kerkük caddelerinde ve sokaklarında, Türklere  ateş açarak, soydaşlarımızı acımayarak arkadan vurarak, kurşunlayarak katletmiştir.

Ve benim çok Müslüman hükümet'im ,Ataşçukuruna düşen  Talabani (it)'in ailesine ve Irak'lı kürtlere başsağlığı diliyor.

Tanrı Türk'ü Korusun.