Gönderen Konu: 14. Türk Dünyası Çocuk Şöleni  (Okunma sayısı 2877 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SelmaUlusal

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 70
  • "Ben Bir Türk'üm, Dinim, Cinsim Uludur!!!!!...."
14. Türk Dünyası Çocuk Şöleni
« : 07 Haziran 2008 »
Geçtiğimiz günlerde 14. Türk Dünyası Çocuk Şöleni yapıldı. Bununla ilgili Yeniçağ Gazetesi yazarı Arslan Bulut  yazdığı köşe yazısını bitirdiği çok güzel bir paragrafı sizlerle paylaşmak istiyorum.

"Böyle bir ülkede,Tataristan'dan bir kız çocuğu gelmiş Türk Dünyası Çocuk Şöleni çercevesinde ses yarışmasında "Selem size Milletdeşler" şarkısı ile birinci, Kırımlı Cemile Grubu'nun solisti Elnara Seidametova "Bu Vatan Bizimdir" şarkısıyla ikinci ve Kırgısiztan'ın Boztorgoy Grubu'nun solisti Kanıkey Alimkanova "Tilegim" adlı şarkısıyla üçüncü olmuş, kimin umurunda?
Onlar dinler arası diyalogcu değil Türkler arası diyalogcu, sebep bu mu?"


Dinlerarası diyalog diye çıkan bu insanlar Türk Dünyası Ülkelerinde okullar açarak çocukları buraya getirip gösteriş yaptıkları vakit tüm basın bunu konuşurken Türk Dünyası Vakfı'nın düzenlediği Türk Dünyası Çocukları Şöleni ise kimsenin umrunda olmuyor....Soruyorum ne oluyor bize?...esenlikler
Israrla Girmeyin Soy Sop Faslına İtse İt, Kurtsa Kurt Nasılsa Döner Aslına; Çünkü İt Eniği İt, Kurt Balası Kurt Olur!!!!!

Bellidir yol, bellidir yön
Bellidir sağ sol, arka ön
"Ey Türk  titre kendine dön"
Denildiği gün vaktidir....

Çevrimdışı NTürk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 158
Ynt: 14. Türk Dünyası Çocuk Şöleni
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2008 »
Çünkü ne yazık ki Başbuğ Atatürk'ün dediğini yapmadık,devletin yüksek kademelerine getirdiğimiz insanların damarlarındaki ve vicdanlarındaki asalete bakmadık...
HARAY HARAY MEN TÜRKEM!!!