Gönderen Konu: Toplumsal Kürt Terörü: Bayan öğretmen kaçırılmak istendi...  (Okunma sayısı 2713 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Irkci10ur

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 118
  • Yabanellerden esenlikler


Kürt terörü her yerde her ortamda aynı hızla devam ediyor. Kanı bozuk,geneteği değişik organizmalar tankerle karakola saldırırken her gün şehit haberleri duyarken bir yandan da bu tür haberleri görüyoruz. Dikkatlice incelediğiniz de asayiş problemlerin çoğu etnik özürlülerden gelmekte -ki bunun başını Kürtler çekiyor-.

Alıntı
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde otomobilden atılan ve yolun kenarında ağır yaralı bulunan kadının 21 yaşındaki stajyer öğretmen Z.K. olduğu ortaya çıktı. Kaçırılmak istenince otomobilden atlayan Z.K.'nin hayati tehlikesi devam ediyor.

Olay, 11 Nisan günü saat 12.45 sıralarında Doğubayazıt- Iğdır karayolunun 6'ncı kilometresinde meydana geldi. Plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen hareket halindeki bir otomobilden birisinin atıldığını gören sürücüler durumu polise ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi.

Ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı kadının, 3 kişi tarafından kaçırılmak istenince otomobilden atladığı anlaşıldı. Durumu ağır Z.K., daha sonra Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nden Van'a sevk edildi. Van'da tedavisi süren Z.K.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Genç kadını kaçıranların yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Haber ajansları.....
Tanri Türk'ü Korusun

Çevrimdışı Kurtkaya

  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 412
Yaşadığımız olaylardan çıkan bir gerçek var ki o da; kayıtsız-şartsız, genelde bütün etnik azınlıkların ve özelde de bütün kürtlerin Türk Milletine ve devletine, açık veya gizlice, düşman olduklarıdır. Bunun; ne dindar kürdü, ne medenileşmiş(!) kürdü ne evlilik yoluyla Türklerle akraba(!) olmuş kürdü gibi, bir istisnası yoktur.
Etnik azınlık olmanın verdiği aşağılık kompleksi etnik döküntülerin bilinç altında Türk düşmanlığı olarak dışa vurmaktadır. Bu hainlere okul yaparsın yakarlar, iş makinelerini tahrip ederler, öğretmen gönderirsin ya tecavüz eder ya da öldürürler. Ta yıllar önce Otağımızda da yayımlanan bir yazının başlığında SORUN BÖLÜCÜLÜK VEYA TERÖR DEĞİL; SORUN KÜRDÜN TA KENDİSİDİR denilmekteydi. (Bu yazıyı okumak isteyen yazı üzerine tıklayarak ilgili köprüye ulaşabilir.) Yeniden okumakta büyük yarar vardır.
Bu gerçek yıllar yılı din kardeşliği örtüsü altında gizlenmeye, örtbas edilmeye çalışıldı. Her ne kadar, önceki yıllara nazaran, kürdün soysuzluğunu daha çok insan fark etmiş olsa da bu gerçek toplumsal bir bilinç olarak önleme dönüşmediği müddetçe, Türk Milleti  kürtlerden gelecek taciz, saldırı ve tehditlere maruz kalmaya devam edecektir.
Bu olayda yaşanan kaçırma olayı sıradan bir tecavüze teşebbüs vakası değil doğrudan doğruya kürt soysuzluğunun Türk Milletinin onuruna ve namusuna kast etmesidir. Bunu böyle anlamlandırmadığımız ve bu anlam doğrultusunda önlem almadığımız sürece bu ve buna benzer saldırılara daha uzun yıllar maruz kalacağımız bir gerçektir.

Kahpe ve kalleş kürt saldırganlığına maruz kalan öğretmenimize acil şifalar dilerim.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun!

Çevrimiçi turania_25

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 229
Bu barzo-gundi topluluğu bu ülkede barındırıldıkça, bu sorunu çözmek devlete değil millete kalmış oluyor. Türk Milleti'nin devletine ve ülkesine bağlılığı da doğal olarak bu duruma engel oluyor. Yılanın başı, ufakken ezilecekti. Bu demek değil ki, bundan sonra bir şey yapılamaz! Siyasi oluşum, bu duruma maalesef her zaman engel olmakta ve ne yazık ki bir anlamda zırhlandırmakta... Bu durumun sorumlusu ve vebali, %50lere varan koyun kesime aittir!
Bayrak benliğimdir bayrak kimliğim,
Bayrak; öz yurduma öz hakimliğim.

Bahtiyar VAHAPZADE