Gönderen Konu: Teknoloji ve Kargaşa  (Okunma sayısı 7939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
Teknoloji ve Kargaşa
« : 23 Kasım 2011 »
Teknoloji büyük bir hızla gelişmekte.En basitinden bir telefonda bile aldığınız günkü özellikler sizi şaşırtıyorken, televizyonlarda daha üstün modelini görebiliyorsunuz. Bu yüzden teknolojinin iyi yanlarını da saymakla bitiremeyiz çünkü her gün yeni bir kolaylık karşımıza çıkıyor. Tüm bunlara rağmen gelişen teknolojinin bir kıyamet teknolojisine dönüşebilme olasılığı korkutuyor insanı. Korkutuyor diyoruz ama korkumuzda da haksız değiliz hani ! Kulaktan kulağa dolaşan ZİHİN KONTROLÜ, SÜBLİMİNAL MESAJ, KİMYA TERÖRİSTLERİ gibi sözler muhakkak kulağınıza çalınmıştır. Bununla beraber yazının başında hatırlatayım ki ileride şaşırmayın : ABD’nin gizli teknolojisi, dünya teknolojisinin 10 yıl önündedir. Yani bugün bize masal gibi gelen şeyler şuan ABD tarafından kullanılmaktadır. Bunlardan bir tanesi zihin kontrolüdür.Bu yöntem aslında birçok şekilde uygulamaya konulabilir fakat işin teknoloji boyutu oldukça korkutucu. Şuanda ABD’DE doğan her bebek doğduğu gibi çiplenmektedir. Bu hain planın kılıfı ise kaybolan çocuğun uydudan bulunabilmesi gibi saçma bir gerçektir. Çocuklara takılan çipin gerçek amacı zihin kontrolünü gerçekleştirmektir. Vücutlarında bulunan çipe değişik boyutlarda sinyaller göndererek o çocuğu isterlerse bir katile çevirebilir, isterlerse bir özürlü hale getirebilirler. Çipli vatandaşlar sayesinde, devletin işleyeceği cinayetler failsiz kalır, istenildiği gibi toplu katliamlar yapılabilir ve halk kargaşa içinde yok olabilir.Görüldüğü üzere gelişen teknoloji şeytanilerin eline bu şekilde fırsatlar verebilmektedir. Sübliminal mesaja gelince, bu tamamen bilgisayar teknolojisi üzerine kurulmuş bir beyin yıkama sistemidir.İzlediğimiz reklamlara gözümüzün fark edemeyeceği hızda bir görüntü gelip gitmekte ve beynimiz bu görüntüyü fark ederek kendisini gördüğü şeye veya okuduğu şeye şartlandırmaktadır. Yani izlediğiniz bir reklam size fark etmeden bazı şeyleri emredebilir. Diğer bir sübliminal mesaj yöntemi ise yazı ve resim içine gizlenmiş gizli telkinlerdir. Örneğin birçok çizgi film karesinde çıplak kadınlar, deccalin gözü ve ağza alınmayacak yazılar tespit edilmiştir. Daha küçücük çocukların kafasına bu tür ahlaksızlıklar sokularak, miskin bir nesil üretmeye çalışanlar var. Son olarak ise kimya teröristlerinin icraatlarını gözler önüne serelim. Bu adamların amaçları sağlık şirketlerine para kazandıracak virüsler üretmek, fizik kanunlarına aykırı gelecek deneyler yaparak büyük bir güç elde etmektir. Domuz gribi, kuş gribi gibi hastalıklar bu adamların elinden çıkmıştır. GDO’LU meyveler, az yerden çok verim elde etme gibi toprağın ve meyvenin yapısı ile oynama tam bu adamların işidir. Kısacası fark edilmeden köleleştiriliyoruz. SONUMUZ HAYIR OLSUN !
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı OnTurk209

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 138
  • Ayak bastığmız en küçük taş parçasına kadar...
Ynt: Teknoloji ve Kargaşa
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2011 »
Sözü edilen teknolojiler üzerinde çalışıldığını herkes biliyor, fakat kolay kolay bunlara ulaşılabileceğini sanmıyorum. Bundan önce de Sovyet rejiminin psişik ve telepatik araştırmalara epey para harcadığı bilinir. Ama birkaç söylentiden başka geriye bir şey kalmadı. Her ne kadar bizden daha hızlı işlem yapabilse de, etrafımızı sarmış olsa da hiçbir teknolojik alet insan beyni kadar mükemmel bir tasarım değildir. Tabi ki bu sözü edilen projelerin başarılamayacağı anlamına gelmez. Zamanında uçmayı bir hayal olarak gören insan nasıl uçağı icat edebildiyse, bunu da yapacaktır. Zaten bu hiçbirimizin karşı koyamayacağı bir gidişattır. İstediğiniz çağda yaşayın, insan hep daha iyisini ve daha kolayını isteyecektir, bu durumda da teknolojinin gelişmesi kaçınılmazdır. Sizin yapabileceğiniz tek şey bu yarışa katılmak ve önde olmaya çalışmaktır. Çünkü, insan bir nükleer patlama yaşamadan, bir füze saldırısı görmeden, ya da zihin kontrolüne maruz kalmadan hiçbir zaman teknolojinin yarattığı kargaşayı tam olarak anlayamayacak, hep daha iyisini merak edecektir.. İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir demişler, doğru da demişler. Durum böyle olunca sonuç da pek hayırlı gözükmüyor. Kim olduğunu hatırlayamadım lütfen bağışlayın, bir bilim adamının söylediği söz aslında her şeyi özetler: "Üçüncü dünya savaşında hangi silahların kullanılacağını bilmiyorum, ama dördüncüsünde taş ve sopaların kullanılacağını biliyorum."
GEÇMİŞLERİN GECESİNDEN IŞIK ALIRIZ...

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
Ynt: Teknoloji ve Kargaşa
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2011 »
Kim olduğunu hatırlayamadım lütfen bağışlayın, bir bilim adamının söylediği söz aslında her şeyi özetler: "Üçüncü dünya savaşında hangi silahların kullanılacağını bilmiyorum, ama dördüncüsünde taş ve sopaların kullanılacağını biliyorum."

Sayın andam, bu sözü Albert Einstein söylemiştir.Pisişik konusuyla İsrail çok ilgileniyor.Toplu büyüden tutun, toplu kahire göndermeye kadar,bütün uzman kişilerden yararlanıyor.Birde israil genetik bilimiyle çok ilgileniyorlar.Ve çok'ta yol katettiler.Zaten kuran ayetlerinde geçiyor." Tanrının yarattıklarını değiştirmeye çalışanların olduğunu", bitkilerin ve hayvanların genetiğiyle oynancağını,insanın ve hayvanların genlerini birleştirmeyi başaracaklarını ima ediyor.İşte böylelerine Tanrı çok gazaplanacağını bildiriyor.
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı OnTurk209

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 138
  • Ayak bastığmız en küçük taş parçasına kadar...
Ynt: Teknoloji ve Kargaşa
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2011 »
Ee bize de iki seçenek kalıyor, ya artık hangi alanlarda savaşıldığını fark edip o alanlarda mücadele edebilecek duruma gelmek, ya da genleriyle oynanmış mutasyona uğramış yaratıklara dönüşmek...
GEÇMİŞLERİN GECESİNDEN IŞIK ALIRIZ...

Çevrimdışı sevil3433

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Ynt: Teknoloji ve Kargaşa
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2017 »
teşekürler