Gönderen Konu: Kaybettigimiz topraklar için neden ? susuyoruz.  (Okunma sayısı 3194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KızılbaşBozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
Sosyal Medya Face Book'ta uzun zamandan bu yana aktif olup sıkı bir Türk Milliyetçisi Muhalif  olmam bazı kesimleri rahatsız etmiştir.Sayfalarım şikayet altına alınmıştır.Tabi bunlar umurum da mı ?Tabi ki de  Hayır..Hiçte umurum da değil..Ne kadar somun O kadar civata..

Konuma döneyim.Ben Teokrasi'ye dayalı ,etnik oligarşi sistemli hükümet'te hiç kızmıyorum.! Adamların ideoloji olarak  siyasi ülküsü belli Atalarının cebren  yapamadıklarını siyaset üzerinden fiilen torunları yapıyor..Ya muhalefet ?Muhalefet te bunlardan farkı yok ta laf olsun diye yazıyoruz ,söz olsun diye konuşuyoruz..

Son 15 yılda kaybettiğimiz toprak ve siyasi rant Türkiye Cumhuriyet'i Devletini basitleştirmiştir.Kaybettigimiz 18 ada üstüne üstün kaybetmekte olduğumuz Türk diyarları Musul,Sülaymaniye ve Kerkük buna apaçık delildir.Ben Türkiye Cumhuriyet'i Toprakların yeğane sahibi ve efendisi olarak Gaflet ,delalet ve ihanet içinde olan hükümet ve o hükümet'i tenkit eden sözde muhalefetin (chp, mhp) Türk topraklarını babalarının malı gibi satıp savurmaları, ringonun ahırı misali at koşturmaları apaçık ZORUMA gidiyor..