Gönderen Konu: Alperen Ocaklarından LGBT'ye büyük tepki :):)  (Okunma sayısı 3097 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bozkurt42

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1870
  • OTAĞ
Alıntı
Alperen Ocakları İl Başkanı Kürşat Mican, "Yürüyüşe (LGBT) izin vermediği için İstanbul Valimiz Vasip Şahin'e şahsım ve tüm camiam adına çok teşekkür ederim. Biz de eylem kararını askıya almış bulunmaktayız." dedi.

Üsküdar'daki Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfında basın açıklaması yapan Mican,valilik tarafından yürüyüşe izin verilmeyeceğinin açıklanmasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

http://www.hurriyet.com.tr/alperen-ocaklarindan-flas-aciklama-40119332
:kahkaha01: :kahkaha01:

Camianin ciddi olmasını seviyorum. Şaka maka bir çok konuda "Ülkü Ocaklarından" daha sert ve yerinde tepki vermektelerde.

Allah rızası için asıl gündem olaylarını da bir tepki verseler bu kadar. Toplarla Hoplarla uğraşacağına. Türkmen Dağı düşmüş, Kürt Terörü almış yürümüş, Suriyelilere milyon dolar giderken ulan yuh bu ne diyorduk şimdi milyar dolar gidiyor.

Yav nerdesiniz, Ankara'da Kızılay meydanında üç beş Türkçü derneğin ufak standlarından başka hangi oluşumun bildirisi ya da standı vardı.

İnşallah düzelirlerde oto boka sarmazlar habire...
'Ben ve milletim Tanrı'nın Kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir'

Başbuğ Attila

Çevrimdışı Kurtkaya

  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 412
Ynt: Alperen Ocaklarından LGBT'ye büyük tepki :):)
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2016 »
Mankurtlaşmanın önemli göstergelerinden bir tanesi de "YAPAY GÜNDEN OLUŞTURMAK" tır.
LGBT adlı yaratıkları öne sürenler de, Türklüğün onca sorunlarını görmezden gelip, sanki her iş tamamlanmış da iş LGBT lilere kalmış gibi LGBT yi kendisine gündem ve ana uğraş meselesi yapan Alperen Ocakları adlı kafası karışıklar topluluğu da küresel emperyalizmin toplumları dönüştürmek ve emperyalizmin yaptığı şeyleri gözlerden kaçırmak için uyguladığı mankurtlaştırma yöntemlerinden bir tanesi olan YAPAY GÜNDEM'lerle uğraşmaktadır.
Tükiyenin gerçek gündemi: Bölücü kürt terörü ve Tayyib zihniyetinin oluşturduğu yıkımlardır.
Memleket elden gidiyor umursayan yok.
Duyarsızlık, umarsızlık, bananenecilik.... Almış başını gidiyor. Asıl yıkım budur.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun!

Çevrimdışı Irkci10ur

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 118
  • Yabanellerden esenlikler
Ynt: Alperen Ocaklarından LGBT'ye büyük tepki :):)
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2016 »
Alperen Ocaklarını bunu hep yapıyor. "Ot ve bok" meselesi üzerine bolca araştırmalar yapıyor. Ülkü Ocakları da zaten yüce lider "Bahçeli"'nin doğrultusunda AKP politikalarına bir nevi destek vermekte. Ortada gündemi tartışan yok. Acun'nun programı kadar bile gerçek gündem sorunları yer bulamıyor...
Tanri Türk'ü Korusun

Çevrimdışı Giray

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
Ynt: Alperen Ocaklarından LGBT'ye büyük tepki :):)
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2016 »
Türk milliyetçiliği üzerine oynan oyunlardan biri gene. Oyunun adı YAPAY GÜNDEM. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ölümünden bu yana hep saçma sapan meseleleri tartıştık. Bir filistin meselesi çıkardılar varsa yoksa filistin.  Azerbaycan’da yüzbinlerce insanımız katledildi. Türkmeneli barzaninin ayakları altında çiğnendi kimsede gık yok. Niye çünkü elin arabının elin kürdünün meselelerini konuşmaktan Türk’e sıra gelmez. Çünkü ne zaman Türkün acıları gündeme gelse Türk toplumunun ilgisi hemen başka yönlere çekilir. Türkmen Dağı pkk nın,  arap faşitlerin, çocuk tacizcisi İslamcı kökten dincilerin ellerinde inim inim inlerken biz haftalarca Atalay filiz adındaki katili konuştuk. Hep suni gündemlerle milli dikkatimiz başka yerlere çekildi. Alperen Ocaklarının LGBT şovuda bunlardan biri. Türkmen Dağı düşmüş, adamların dertlerine bak. Alperen ocakları LGBT açıklamasıyla hem kendi hem de LGBT nin reklamını yaptı. LGBT yi ülke gündemine soktu LGBT lirde bunu istiyordu zaten.
 Türk Milletinin adriyatikten çin seddine kadar bi ton sorunu varken Türk Milletinin tartıştığı şeye bak.