Gönderen Konu: 2015 Milletvekili Genel Seçimleri (7 Haziran - 1 Kasım)  (Okunma sayısı 27245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
Ben bir çözüm yolu sunayım. Bütün Türkçü kurum ve oluşumların temsilcileri bir araya gelip bir kurultay yapmalı ve bu kurultay gelecek ile ilgili bağlayıcı kararlar almalı. Aksi taktirde dağınıklık Türkçüleri hep çaresiz bırakacaktır. Düşman güldüren yerine dost sevindirmek aklın gösterdiği yol olmalı.

Osman agabey, agzina yüregine saglik. Bu sundugun çözüm yolunu er geç Türkçüler uygulamak zorundadir.
Bu sundugun çözüm yolu uygulanmadigi müddetçe, MHP'nin basina ben bile geçsem, MHP'den baska çare de yok, yol da yok, umutta yok hiçbirsey de yok.
Fakat Türkçüler birlesir ise, ki ilk birlesilirken bir de temsil'i yani tabiri caizse sembolik bile olsa lider seçilirse, seçilen isim üzerinde de kararlilik gösterilir ise, Türkçülügün ve Türkçülerin önü açilir. Gerekirse her yil yeni bir temsil'i birisi seçilir ki bu konu koltuk mevzusu asla olmasin.
Türkçülügün olmazsa olmazi birbirimizle dayanisma içerisinde olmak, birlik ve beraberligi muhafaza için ortak kararlar alip bu ortak baglayici kararlarin hepbirlikte arkasinda durmak. Bu kararlarin disina çikan kisi ve olusumlari hepberaber dislamaktir.
Artik öncelikle Türkiye'den baslamak kaydi ile, Birlesik Büyük Türkçü bir Kurultayin vakti gelip geçmektedir.

Diger taraftan konuya dönersem, kandaslar fikirlerimizde çok israrci olup birbirimize dayatma yapmamaliyiz.
Türkçüler Devlet begi sevmek zorunda degiller, MHP'yi de sevmek zorunda degiller. Herkesin kendince bir sebebi var sevmek veya sevmemek için.
Birbirimize, bizi birebir ilgilendirmeyen konularda israrci olursak ayrilik gayrilik olusur aramizda. Birbirimize israrci ve dayatmaci olacagimiz konular, Türkçülügün olmazsa olmazlari konularinda olmalidir sadece. Olmazsa olmazlarimiz nelerdir diyenlere ben kitap bile yazarim, siz de yazarsiniz fakat, bu konu yine Osman agabeyin sundugu çözüm yolundan geçmektedir. Birlesik Büyük Türkçü Kurultay. Hatta Türkçú referandum veya seçimler dahi yapilabilir.

TTK,
TTK

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2393
  • TTK
MHP ya da benzer oluşumlar Türklüğü tekel yapmış değil. Kaldı ki biz Türkçüler de yıllardır MHP ya da ocağın propagandasını yapmadık.

Fazlasıyla BİZ IRKÇIYIZ!

Bu durumda siyaset oyunlarıyla bir işimiz olmadığına göre öyle amaca giden her yol mubağdır anlayayışı bizim için değil cemaatçiler için geçerlidir. Seçimlerde hep aynı şeyi tartışıyoruz. Herhangi birfaydasını gören oldu mu? Ben üniversitede solcu bütün oluşumlarla demir sopalarla kavga halindeydik. Nasıl amaç-hedef uğruna yanaşayım onlara.Bu teknik bu durum. Midemizin kaldırmaması gerek.

AKP'yi sevmiyoruz diye bütün muahalif gruplara destek vermenin anlamı ya da izahı olamaz. Kendimize en yakın hatta kendi bölgemizden çıkabilecek bayrağımıza, toprağımıza sahip çıkan herhangi bir etnik döküntü sever olmayan bir adaya oy veririz geçer. Yıllardır bunu söyledik buralarda. Varsa böyle bir parti buyursun onları konuşalım. Olmadığına göre bunu yıllarca tartışsak ne olacak ne olmayacak. Ortada problemi çözeceksek eğer, önce problemin ne olduğunu tespit etmemiz gerekli. Onun için çalışmalar yapmalı. Gücümüz ortada. Bunu bilerek hareket etmek gerek. Tekerliğide tekrar icat etmenin ayrıca başka bir anlamıda yok zaten.

Kurultayı keşke her sene yapabilsek. Keşke Türkçü grupların (Genç arkadaşlar yanlış anlamasın) yaş ortalaması biraz yüksek olsa da bunu daha akıcı bir kıvamda, görünürlüğümüzü ve bilinirliğimizi artırarak yapsak. Keşkeler bitmez. Tabii bir yerden başlamak gerek o da ayrı mesele.

Burda ağabeğlerimzin görünürlüğü, bilinirliği artması gerek. Kurultay yapılır. Sonuçta sosyal bir durum. Hepimizin az çok dernekleri var. Kısa komik sürtüşmeler de olsa organizasyon becerisine sahiptir. Bu iş yapılır. Yazın açık bir alanda şenlik kıvamında,  görünür bir yerde, ses getirecek bir şekilde neden olmasın.

TTK
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı Savaşcı

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 40
Siyaseti bırakıp. Önümüze bakmalıyız.

Bir an önce, diğer Türkçü dernek, bireyler, toplulukar ile iletişim kurup projeler belirliyip, bunları hayata geçirmeliyiz. Herkesi davet ederek, gerekirse ayağına kadar gidip görüş alışverişi ve iletişim kurulmalı.  İnternet üzerinden iletişim soğuk olduğu için davet/iletişim gerçekte/telefonda olmalı. Ayrıca İnternet üzerinden kimse iletişimi fazla ciddiye almıyor.
Projeleri hayata geçirmek için ortak kadro oluşturmak.

Bazı örnek projeler,

Azerbaycan, Kazakistan gibi Türkeli'ne bağlı ülkeler ile ticaret şirketler yaratmak.
Avrupa Türklüğü ile Türkiye ve diğer Türkeli'ne bağlı ülkeler arasında ticari yapılanmalar oluşturmak.
Mobil / Bilgisayar yazılımı/Oyunu yapan şirket veya şirketler kurup, bu alanda ürünler yaratmak.
Türkçüler arası dayanışma, Türkçülerin zor günlerinde onlara maddi/manevi yardım edecek bir yapılanma. Okuyan/okumak isteyen Türkçülere maddi destek. Ayrıca evlenecek Türkçülere maddi destek.
Bütün Türkeli (Türk devletleri/Toplulukları) ile devamlı  görüşme yapan/yapacak bir kadro oluşturmak. Bunu Türkelindeki şirketleri de dahil edebiliriz.
Avrupa devletlerinde yaşayan Türkçülerin eğitimi sonrası Türkeline yerleşmesi için maddi/manevi destek.






Hayat bir savaş alanıdır.